Havi hírek
HÁNY NAP MÚLVA JÖN A NYUGDÍJ?
Névnapok
Ma 2017. 10. 19, csütörtök, Nándor napja van.
Holnap Vendel napja lesz.
TUDNIVALÓK NYUGDÍJASOKNAK
EZT A FILMET AJÁNLOM

A randiguru /Hitch/

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 118 perc, 2005

Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta). Albert trenírozása közben azonban Hitch is emberére talál a bámulatos és ambiciózus Sara Melas (Eva Mendes) személyében, aki - mivel egy pletykarovatnak dolgozik - állandóan Allegra nyomában van. Hitch, az agglegények utolsó mohikánja hamarosan azt veszi észre, hogy őrülten belehabarodott Sarába, a riporterbe, akinek élete nagy fogása - lapjának pedig óriási szenzációja - lenne, ha le tudná leplezni Manhattan leghíresebb randidoktorát....

SuperTV2: 2017. október 28. (szombat) 21.00

A NAP IDÉZETE

"Az okos ember akkor lesz bölcs, mikor az ostobákkal már nem vitatkozik." 

(Kopátsy Sándor)

IDŐJÁRÁS

  Széltérkép

Hőtérkép

SPEEDTEST - MY IP ADRESS

Speedtest

Ip

2017. október 19. csütörtök - 12:14:07 -- Életmód -- 0

Index

Manapság igyekszünk minél hatékonyabban aludni: lefekvés után lehetőleg rögtön álomba zuhanni, aztán egészen az ébresztőóra berregéséig úgy is maradni, hogy minél több pihenést szuszakoljunk bele az aktív napból kimetszett alvásidőbe.

Az általános ajánlások szerint is hét-nyolc óra zavartalan alvásra kell törekednünk. Ennek ellenére több jel is arra utal, hogy valójában nem arra vagyunk programozva, hogy megállás nélkül ennyit aludjunk. Az egyértelmű, hogy az elegendő mennyiségű alvás nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez, hiszen kulcsszerepe van a regenerálódásban és az agy méregtelenítésében.

Tovább...2017. október 19. csütörtök - 11:54:17 -- Blog -- 0

Ami szép, az szép, ne vonjuk meg magunktól a földi örömöket:

Nálam jobban talán még Bözsi néni sem szurkolhatott annak, hogy úgy legyenek a számok, és nem úgy lettek? De. Csak azt sajnálom, hogy a drága Rozika néni ezt már nem érhette meg. Hogy lássa a saját szemével az újabb megvalósult álmot. Ahogy a Viktor azzal a két szép, dolgos kezével csak tesz, csak tesz, mindig csak tesz abba a pénztárcába.

Ez a helyzet a többgenerációs Magyarországon, amelyért kezét-lábát töri a kormány. Történelmet írtak ők, bizony. Ezt onnan lehet tudni, hogy a miniszterelnök úr mondta (teljes performansza ITT megtekinthető), az Idősek Tanácsának párás-üveges tekintetű tagjai (a soraikban Rogán Antallal, akinek a felvételek tanúsága szerint olyan nehéz a feje, hogy leesik a nyakáról) pedig hálától túlcsorduló szívvel tudomásul vették.

Tovább...2017. október 19. csütörtök - 11:43:38 -- Kultúra -- 0

HVG

Elképesztő módon kapott állami támogatást a filmjére Mészáros Márta: Andy Vajna saját éttermében, két fogás közt dobta meg a rendezőt 700 millió forinttal. Aczél György annak idején legalább konyakra vendégül látta a filmeseket.

Hosszú interjút közöl a Heti Válasz Mészáros Márta rendezővel új filmje, az Aurora Borealis kapcsán, amely a szovjet hadsereg által megerőszakolt nők témáját járja körül. Mészáros maga az apját vesztette el Kirgizisztánban, amely akkor még a Szovjetunió tagköztársasága volt. Mészáros beszél arról is, hogy kapta meg a pénzt a filmjére: eleinte a Magyar Nemzeti Filmalap elutasította a forgatókönyvet, egyedül Havas Ágnes biztatta a Filmalap vezetőségéből.

Tovább...2017. október 19. csütörtök - 11:28:32 -- Blog -- 0

Ellenszél

Noha a miniszterelnök úr csak fiktív látogatást tett, minden egyes sor passzol a Bözsi néninél beharangozott, ajtófélfához támaszkodó nyugdíjemeléshez. Íme:

– Halló! Jó reggelt Bözsi néni, itt Viktor.
– Adj isten Viktor fiam. Mi járatban?
– Emlékszik mit ígértem?
– Emlékszem hát, de nem mindre, annyi mindent ígértél már Viktorom.
– Apropó, hogy van Rőfi?
– Ki?
– Hát a koca ott az ólban.

Tovább...2017. október 18. szerda - 11:28:45 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

Az ESET biztonsági vállalat szakértői szerint a DoubleLocker a BankBot kártevő alapjaira épül, azonban hiányoznak belőle a felhasználók banki adatait összegyűjtő és fiókok törléséért felelős korábbi funkciók. Mondhatni, hogy "kár", helyettük ugyanis azonnali problémával járó dolgokra képes a kártevő.

A DoubleLocker az Android rendszer hozzáférési szolgáltatásaival kapcsolatos funkciók rosszindulatú felhasználása révén működik, amely népszerű módszer a kiberbűnözők körében. A kártevő megváltoztatja az eszköz képernyőzárának PIN kódját, megakadályozva, hogy a felhasználók hozzáférjenek készülékeikhez, majd titkosítja az eszközön található adatokat. 

Tovább...2017. október 18. szerda - 11:24:13 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

Vannak eszközök és szolgáltatások, amelyeket napi szinten használunk, mégsem feltétlenül tudjuk, miként működnek

Tovább...2017. október 18. szerda - 10:31:43 -- Egészség, egészségügy -- 0

Balramagyar.hu

Orbánnak most tényleg elment az esze!

Védhetetlen- így minősítette az Onkológiai Társaság elnöke azt a botrányos intézkedést, amit a kormány november elejétől készül bevezetni.

A HírHugó is beszámolt arról, hogy november elejétől a kormány egy olyan intézkedést akar bevezetni, hogy a különböző daganatokban szenvedőknek a legmegfelelőbb helyett csak a legolcsóbb gyógyszert finanszírozza az államkassza. Az egészségügyi államtitkár is elismerte: korszerűbb készítményre csak akkor térhet át az orvos, ha a legolcsóbb készítménynek túl sok a szövődménye.

Tovább...2017. október 17. kedd - 11:56:40 -- Blog -- 0

Gépnarancs

Ételt osztottak a budapesti Blaha Lujza téren október 14-én, az Élelmezés Világnapján. Évek óta osztanak meleg ételt, ünnepekkor és gyakran hétköznapokon is. Hosszú sorok kígyóznak ilyenkor az utcán, kilátástalanság, reménytelenség, szomorúság, amerre csak a szem ellát.

Valódi látványosság ez ma Magyarországon, csak idő kérdése, hogy az ételosztás belekerüljön a hozzánk érkező külföldi turisták bédekkereibe. Szegénység van ma Magyarországon, nyomorúság. Politikailag inkorrektül ezt így mondják: rászorultság.

Az MTI nem szokott beszámolni arról, hogy hosszú sorokban állnak az ételre váró emberek. Részükről se kép, se hang. Bizonyára nem akarnak ünneprontók lenni, de az sem kizárt, hogy szakmai szempontok vezérlik őket: számukra nem hír, hogy Magyarország szegény.

Tovább...Fórum, témák, hozzászólások

  Téma Felhasználó Megtekintve Válaszok Utolsó bejegyzés
Meg akarta hívni Orbánt, kivezették a teremből (Politikai történések...) Kalapos 102 0
 
Versek... (Könyvek, versek, elbeszélések...) Borika 95 2
 
Ernesto Cortazar Best of (Cd1) (Zene, zenei videók...) Bombuli 44 2
 
Ernesto Cortazar Best of (Cd1) (Zene, zenei videók...) marikanet 44 2
 
Ernesto Cortazar Best of (Cd1) (Zene, zenei videók...) marikanet 44 2
 
Témák: | Válaszok: | Megtekintve:
Üdvözlet
Felhasználói név vagy Email:

Jelszó:[ ]
[ ]
[ ]
Online
  • Vendégek: 8
  • Tagok: 0
  • Tagok: 762
  • Legújabb:Kalapos
  • Legtöbb online:150
    Vendégek: 150 Tagok: 0 ekkor: 2014. július 19. szombat - 02:04:00
Keresés MarikaNet
COLOR RÁDIÓ

Raio

HALLGASD MEG! NAPI VIDEÓ

ÉRTELMEZŐ SZÓTÁR

Konyv 1

ÍRJ HELYESEN! ITT A SEGÍTSÉG

Hejesiras

PROGRAMOK, FILMEK, JÁTÉKOK

Datahu

ONLINE VIDEÓ KONVERTÁLÓ

Converter

GOOGLE LINKRÖVIDÍTŐ

Link

NYOMTASS OTTHON!

Nyomtass

FACEBOOK KÉPMÉRETEK

Facebook

KÉPFELTÖLTÉS

Mahjongg

PROGRAMOK EGY HELYEN

Ninite

HETI SÜTEMÉNY
FINOM ÉTEL - RECEPTTEL
ONLINE JÁTÉKOK

JATEKOLDAL

KVIZ

Mahj