Egy kuckó nyugdíjasoknak
HVG

Áll a bál a kormány évvégi nyugdíjas-bónusza miatt, a 10 ezer forintos utalványt magyarázó Kósa Lajosnak viszont sikerült überelni az eddig elhangzottakat. A politikus élő egyenesben fejtegette: azért nem a postás viszi ki az egyszeri kényeztetést, nehogy már a nyugdíjasok azt higgyék, hogy ez jár. Plusz ilyentájt úgysincs sok munka az állami szférában. De adják, mert akkorát léptek előre a magyar emberek idén.

A Vajna tévé reggeli Mokka című műsora láthatóan mindent megtett, hogy megfelelően tálalja az Orbán Viktor által bejelentett nyugdíjasjuttatást, Pachmann Péter szó szerint „óriási kedvezményt kapnak a nyugdíjasok” felkiáltással adta át a szót Kósa Lajosnak.Tovább...
Ténytár blog

Orbán beígért 1,6 százalékos nyugdíjemelése és az egyszeri juttatás kommunikációs szempontból hasznos lehet, viszont nem változtat a tényen, hogy ez még mindig csak csepp a nyugdíjrendszert érintő problémák tengerében, amelyek hosszú távú stratégiákat kívánnak. A Nyugdíjasok Országos Képviselete szerint 4 százalékos emelés is lehetséges lenne, ha az Orbán-kormány nem változtatta volna meg az indexálási rendszert 2011-ben, holott a 4 százalék sem tűnik soknak, figyelembe véve, hogy a magyar nyugdíjasok több mint a fele nyomorog és a rendszerből hiányzik a társadalmi igazságosság.Tovább...
2016. december 04. vasárnap - 11:33:18 -- Blog -- Hozzászólás: 0
MarikaNet Facebook

Nagy a felháborodás a nyugdíjasoknak adandó "Orbán Viktor nyugdíjasokat megtisztelő" Erzsébet-utalvány kézbesítése miatt. Megértem a felháborodást, hisz akikkel kézbesíttetni akarják, nem erre szegődtek a munkahelyükön. Sajnálom magunkat - a nyugdíjasokat is - mert ennek a társadalmi csoportnak a döntő többsége örömmel fogadja a 10 ezer forint pluszt is, (akkor is ha az Orbán-kormánytól érkezik) különösen így ünnepek táján. Az örömüket azonban rendesen lelombozza ez a huza-vona, ami akörül forog, hogy is juttassák célba ezt az ajándékot. Az pedig egy másik dolog, hogy az utalvány eljuttatása megtörténik-e ünnepek előttTovább...
24 HU

December 6-án kezdődik a kanadai Windsorban a rövidpályás úszók világbajnoksága, a magyar csapat szerdán utazott el – aznap mondott le a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke, Gyárfás Tamás.

Tovább...

2016. december 02. péntek - 11:47:53 -- Blog -- Hozzászólás: 0
Föld S. Péter írása

Azzal nyilván majdnem mindenki egyetért, hogy Gyárfás Tamásnak távoznia kellett a posztjáról. Nem volt más választása, s ha a konkrétumokról el is tekintünk, mert azokat szigorúan szakmai ügynek tekintjük, azért is mennie kellett, mert nem jött ki jól a versenyzőkkel.

Ez látszólag személyes ügy, valójában nagyon is szakmai. Egy szövetség vezetőjének nem csak az a dolga, hogy menedzselje a sportágát, de olyan feltételeket kell teremtenie, amelyben a versenyzők – mert hát a szurkolók mellett mégis csak miattuk van az egész – jól érzik magukat. Olyan nincs, hogy valaki úgy kiváló hadvezér, hogy nem állnak vele szóba a katonái.

Gyárfás tehát megy, ám ettől még megmaradnak a problémák, mert Gyárfásnak nem azért kellett most távoznia, hogy utána pozitív változások jöhessenek.Tovább...
24 HU

A Chapecoense brazil focicsapatot szállító gép húsz perc késéssel indult útnak Santa Clarából, így nem érték el időben Cobija repterét, ahol tankolnia kellett volna.

A Daily Mail a csapat egyik otthon maradt játékosától, Demerson Costától úgy értesült, hogy a klub technikai vezetője az indulás előtt azt posztolta, hogy a személyzet húsz percet töltött azzal, hogy az egyik focista videójátékát keresse, amit véletlenül feladott a csomagjában.

Ez a húsz perc pedig hozzájárult ahhoz, hogy a repülő nem ért oda időben a tankoláshoz, mert a reptér addigra már bezárt. A gép ugyanakkor elérhetett volna a kolumbiai Medellínbe, de a pilóták nem jelezték, hogy bajban vannak és segítségre van szükségük, így nem kaptak szabad légi folyosót.

Tovább...

Oldal:  [1] 2 3 ... 488 489 490

Legújabb fórumüzenetek

Téma Témaindító Üzenetek Utolsó
Fórum: Képek, festmények
Itt-ott talált képek
marikanet 2579 KiraNeris
2016. dec. 04. v, 08:01
Fórum: Ezt olvastam...
Tudomány friss hírei
KiraNeris 1068 KiraNeris
2016. dec. 04. v, 05:12
Fórum: Napjaink eseményei
Egészséggel kapcsolatos hírek életmód tanácsok
KiraNeris 135 KiraNeris
2016. dec. 04. v, 05:11
Fórum: Versek, idézetek
Versek
marikanet 1245 KiraNeris
2016. nov. 29. k, 07:39
Fórum: Film
Nekem ez a film tetszett...
marikanet 70 KiraNeris
2016. nov. 23. sze, 08:17
Témák: 22 | Üzenetek: 5969 | Megtekintések: 44067