Egy kuckó nyugdíjasoknak
Forrás: Egyaz1ben

Tejfölből krém? Nem is gondolnád milyen jó! A vaníliás és csokis íz keveredése igazi ízélmény!

Tovább...

Forrás: HVG

Néhány megyében és a fővárosban másodfokúra emelte a felhőszakadás miatti figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat. Több járásban már a narancssárga riasztást is kiadták, ezeken a területeken a következő órákban arra kell számítani, hogy rövid idő alatt akár 50 milliméternél is több eső hullhat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtök délelőtti tájékoztatása szerint a felhőszakadás veszélye miatt Budapesten és Pest megyében, valamint Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Nógrád megyében emelték másodfokúra a korábban kiadott veszélyjelzést.

Tovább...

Forrás: Kettős Mérce

Milyen egy átlagos, felnőtt magyar? Naponta több mint 5 órát ül, alig több mint 7000 lépést tesz meg, és mindössze 10 percet sportol. Cserébe el van hízva, túl sok zsírt és kevés gabonát és még annál is kevesebb zöldséget, gyümölcsöt fogyaszt. Nagy valószínűséggel van valamilyen krónikus betegsége. Ja, és emellett egészségesnek érzi magát.

Elkészült a legfrissebb Országos Táplálkozás és Tápláltsági Állapot Vizsgálat (OTÁP2014). Az eredmények lesújtóak, ráadásul rosszabbak még a 2009-es adatsoroknál is. A magyar felnőtt lakosság messze van az egészségestől.

Ha az vagy, amit megeszel, akkor nem csoda, hogy egyáltalán nem vagyunk jó állapotban. Háromból két felnőtt ugyanis túlsúlyos.

Tovább...

Forrás:Propeller

A felhőszakadás veszélye miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez szerda reggel eljuttatott veszélyjelzésükben azt írták: továbbra is nedves, labilis légtömeg tölti ki a Kárpát-medencét. Szerdán ismét sokfelé várható zivatarok kialakulása, amelyek során rövid idő alatt 30-50 milliméter körüli, néhol esetleg 50 milliméternél is több csapadék is hullhat. Emellett viharos szél és jégeső is előfordulhat.

Tovább...

Forrás: 24 HU

Egyre rosszabb az állapota Polcz Erikának, aki 2012 októberében két társával különös kegyetlenséggel végzett a 11 éves Szita Bencével.


Tovább...

Forrás: adó/online

A megváltoztatott törvényhely jelenlegi szövegezése szerint, az áfát a beszerző adózó fizeti be a kincstárba (a levonható adóval csökkentve), „a szolgáltatás nyújtásának minősülő olyan építési-szerelési és egyéb szerelési munka esetében, amely ingatlan létrehozatalára, bővítésére, átalakítására vagy egyéb megváltoztatására - ideértve az ingatlan bontással történő megszüntetését is – irányul. Ennek feltétele, hogy az ingatlan létrehozatala, bővítése, átalakítása, egyéb megváltoztatása építési hatósági engedély-köteles, építési hatósági tudomásulvételi eljáráshoz vagy egyszerű bejelentéshez kötött, amelyről a szolgáltatás igénybevevője előzetesen és írásban köteles nyilatkozni a szolgáltatás nyújtójának.”

A változás mindössze a vastag betűvel szedett szövegrész.

Tovább...

Forrás: 168 Óra Online

Speciális életvégi ellátásra minden érintett jogosult lenne, méghozzá térítésmentesen

Minden negyedik magyar daganatok miatt halt meg tavaly, és közülük csak 22 százalék részesült speciális életvégi ellátásban, pedig erre elvileg minden érintett térítésmentesen jogosult lenne – közölte a Magyar Hospice Alapítvány.

Tovább...

Forrás: Életforma.hu

Bár gyakran a sikertelen teherbeesés és a menstruációs zavarok hívják fel a figyelmet az inzulinrezisztenciára, ennek ellenére sokszor igen általános tüneteket okoz, így az emberek nem is sejtik, hogy náluk is fennállhat a probléma. Teszteld, vajon a hétköznapinak tűnő tünetek mögött nem IR áll-e?

Tovább...

Oldal:  [1] 2 3 ... 381 382 383

Legújabb fórumüzenetek

Téma Témaindító Üzenetek Utolsó
Fórum: Képek, festmények
Itt-ott talált képek
marikanet 2302 KiraNeris
2016. júl. 28. cs, 08:13
Fórum: Ezt olvastam...
Tudomány friss hírei
KiraNeris 896 KiraNeris
2016. júl. 28. cs, 07:55
Fórum: Versek, idézetek
Versek
marikanet 1181 KiraNeris
2016. júl. 27. sze, 07:15
Fórum: Mit főzzünk?
Mi volt ma az ebéd?
marikanet 127 KiraNeris
2016. júl. 26. k, 06:43
Fórum: Zene, videók, képek, festmények, versek. BabyPiano topikja
Zene, BabyPiano
marikanet 151 BabyPiano
2016. júl. 26. k, 12:18
Témák: 25 | Üzenetek: 5423 | Megtekintések: 38685

NOL-Hírmatrix