Egy kuckó nyugdíjasoknak
Bors

Egy egész országot felkavarta a kilencéves bodajki kislány tragikus halála. A kis Lilla az udvaron játszott ötéves húgával, amikor egy villám váratlanul lecsapott. Hogy ezután pontosan mi történt, a helyiek azóta is találgatják és sokan egyre biztosabbak ab­ban, nem egészen úgy történt minden, ahogy elsőre hinni le­hetett.

Mint a Bors is beszámolt róla, a vihar nem sokkal délután öt körül jött. Noha iszonyatos nagy vihar kerekedett, mint a család egyik ismerőse felidézte, a villám idején még épp csak dörögni kezdett az ég. Úgy tudjuk, az udvaron játszó gyereke ezt érzékelték, és el is kezdték összeszedni a játékai­kat. Ezek után, mint azt egy szülő a he­lyiek egy Facebook-csoportjában írta: a villám nagyon gyorsan lecsapott, de a gyermek mellé, és a kertben lévő játékszerek egyike vezethette a fe­szültséget.

Tovább...

Index

Legalábbis a TripAdvisor Traveler's Choice 2017-es listáján, amelyet az elmúlt 12 hónapban leadott értékelések és vélemények alapján állított össze az oldal.


Tovább...

HVG

Egy egyébként is feszültségteli helyzetben csalók próbálnak meg visszaélni a Telekom nevében, adategyeztetés címén.

Jól sejtettük, hogy a feltöltőkártyás ügyfeleket és rokonaikat bosszantani fogják a kormány által terrorelhárítra hivatkozva behozott új, a korábbinál jóval szigorúbb szabályok. A szabályozásnak több, a mindennapokra is hatással lévő eleme van (ezeket itt találja), a következő öt hétben a legfontosabb a kötelező adategyeztetés.

Tovább...

2017. május 26. péntek - 08:31:03 -- Blog -- Hozzászólás: 0
Kolozsvári Szalonna

Kövér László – aki példaképem nekem az anyaságban, mindjárt Németh Szilárd mellett – nyugdíjastalálkozókra jár haknizni, merthogy jön a választás és meg kell győzni a népet, hogy csak a Fidesz.

A nyugdíjas része a dolognak nem szándékos, hanem így alakul a szavazói bázisuk. Egyre idősebb, egyre vallásosabb, egyre vidékibb és egyre iskolázatlanabb. Alapvetően nincs egyikkel sem baj, már amennyiben a társadalom egyéb szereplői is képviseltetnék magukat, de nem. Mindegy, ez nem az én bajom, hanem a Fideszé.

Tovább...

Ténytár blog

A magyar családok háztartási adataiból készített létminimum-index elkeserítő képet fest a magyarországi helyzetről.


Tovább...

Oldal:  [1] 2 3 ... 654 655 656

Legújabb fórumüzenetek

Téma Témaindító Üzenetek Utolsó
Fórum: Képek, festmények
Itt-ott talált képek
marikanet 2791 KiraNeris
2017. máj. 26. p, 05:38
Fórum: Mit főzzünk?
étel receptek
KiraNeris 148 KiraNeris
2017. máj. 26. p, 05:31
Fórum: Film
Nekem ez a film tetszett...
marikanet 72 KiraNeris
2017. máj. 26. p, 05:28
Fórum: Sütemény receptek
Torták, felfújtak, krémes sütemények
marikanet 111 KiraNeris
2017. máj. 26. p, 05:26
Fórum: Mit főzzünk?
Mi volt ma az ebéd?
marikanet 144 KiraNeris
2017. máj. 26. p, 05:23
Témák: 22 | Üzenetek: 6523 | Megtekintések: 48873