Egy kuckó nyugdíjasoknak
Forrás: Vasárnapi Hírek

Szívproblémákkal indokolta lemondását Zombor Gábor, az Emberi Erőforrás Minisztérium egészségügyért felelős államtitkára, aki sürgősen, augusztus 31-i hatállyal kérte felmentését.

A Népszabadságnak nyilatkozva azt mondta, a szívproblémái miatt már nem tudott „százzal pörögni”, kezelésre és pihenésre van szüksége. Sajtóinformációk szerint viszont Zombor régóta fontolgatta a távozást, és a döntésében közrejátszott, hogy az egészségügyi dolgozók többször is tüntettek, az életpályamodellről, illetve más reformintézkedésekről szóló csomagját rendre megtorpedózta a minisztérium.

Tovább...
2015. augusztus 31. hétfő - 12:35:41 -- Időjárás -- Hozzászólás: 0
Forrás: RTL Klub

Időjárás-jelentés Pataki Zitával és Véber Istvánnal.

Forrás: 168 óra online

A pengés kerítés egyaránt célozza a magyar választókat és a menekülteket. Az egyik szír menekült azt mondja, a határzárat olyan könnyű volt megkerülni, hogy ő szinte észre sem vette. Ám amíg a magyarok látják, addig Orbán Viktor érdekeit szolgálja – írta a Bloomberg hírügynökség cikke.Tovább...
Forrás: WEBBeteg

A halláskárosodás nem fordítható vissza, azonban nem szükségszerű, hogy egy csendesebb, hangszigetelt világban éljen. Orvosával vagy egy audiológus segítségével, a hallás korrigálható.

A halláscsökkenés kezelése a háttérben álló októl, és az elváltozás súlyosságától függ. Ha a hallásvesztést a belső fül súlyos károsodása okozza, akkor segíthet a hallókészülék használata azáltal, hogy a károsodott frekvenciákon a hangerősséget a küszöbértékig fokozza, de a küszöb fölötti hangokat már nem erősíti lényegesen. Ha azért nem hall megfelelően, mert a külső fülben a hallójáratot fülzsír zárja el, orvosa eltávolítja ezt a fülzsírt, ezáltal javítva hallását. Ha Önnek súlyos halláskárosodása van, akkor az ún. cochlearis implantátum is segíthet.

Tovább...
Forrás: Ordítok blog

Kövér László (egyem meg a zúzáját) meglátogatta a migránsokat. Nem Balassagyarmaton persze, mert azokat a migránsokat útáljuk tiszta erőből és dögöljenek is meg, lehetőleg még mielőtt elérnék a pengés kerítést. Jó sok kommentben lehet olvasni kormányhű szurkolóktól, hogy hányféle módja van az illegális határátlépők likvidálásának. Felmerült a tűzparancs, taposóakna, lángszóró, kézigránát. Rendben is van ez Mária országának keresztény lakói részéről.Tovább...
Forrás: Népszava Online

Az egész országban a fekete ruhás nővérként elhíresült Sándor Mária döbbenetes bejelentést tett az ATV reggeli műsorában. Az ápoló lemond a szakápolói jövedelméről és beosztásáról, tiltakozásul az egészségügyben kialakult helyzet miatt.

A fekete ruhás nővér ma reggel fekete helyett rózsaszín színű szakápolói ruhába bújt, azt jelezvén, hogy ma dolgozik utoljára szakápolóként az egészségügyben kialakult tarthatatlan helyzet miatt. Mária ezzel együtt lemond a szakápolói jövedelméről és beosztásáról is, és minimálbérért segédápolóként fogja folytatni a munkáját, mivel ebben az egészségügyi rendszerben nem hajlandó a kötelező kamarai tagdíjat befizetni.Tovább...
Forrás: Origo

Alkotmánybíróságon támadták meg azt a kúriai döntést, amely elrendelte a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjazásáról szóló népszavazási kezdeményezést.

Az alkotmányjogi panasz lényege, hogy a sikeres népszavazás következménye sértheti az alaptörvény azon rendelkezéseit, amelyek szerint a női esélyegyenlőség, az egyenlő bánásmód a pozitív diszkrimináción keresztül valósul meg. A szakember arra is felhívta a figyelmet, hogy az e fajta pozitív diszkriminációt a legtöbb európai országban alkalmazzák.

Idén áprilisban Bodnár József, a Vasutasok Szakszervezete ügyvivő testületének tagja magánemberként kezdeményezett népszavazást arról, hogy a nőkhöz hasonlóan a férfiak is nyugdíjba vonulhassanak 40 év munka után. A nőknek erre mintegy fél évtizede van lehetőségük.

A népszavazásra feltett kérdés úgy szól: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés a nyugdíjjogszabályok megfelelő módosításával a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január 1-jétől a férfiak számára is tegye lehetővé Magyarországon a nők számára biztosított kedvezményekkel történő nyugdíjba vonulás lehetőségét?"

Tovább...
2015. augusztus 30. vasárnap - 14:57:35 -- Blog -- Hozzászólás: 0
Forrás: Most & Itt - Föld S. Péter írása

A hivatalos Magyarország hallgat. Orbán Viktor sem nyilvánult meg, a miniszterelnök napok óta nem hallat magáról. Talán játékosnézőben jár valahol, bekket keres a botladozó Videotonba, kapust, középpályást és csatárt.
Tovább...
Oldal:  [1] 2 3 ... 261 262 263

Legújabb fórumüzenetek

Téma Témaindító Üzenetek Utolsó
Fórum: Képek, festmények
Itt-ott talált képek
marikanet 1275 KiraNeris
2015. aug. 31. h, 02:05
Fórum: Mit főzzünk?
étel receptek
KiraNeris 41 KiraNeris
2015. aug. 31. h, 01:43
Fórum: Versek, idézetek
Versek
marikanet 878 KiraNeris
2015. aug. 31. h, 01:41
Fórum: Mit főzzünk?
Mi volt ma az ebéd?
marikanet 64 KiraNeris
2015. aug. 31. h, 01:12
Fórum: Zene, videók, képek, festmények, versek. BabyPiano topikja
Zene, BabyPiano
marikanet 58 BabyPiano
2015. aug. 30. v, 08:41
Témák: 26 | Üzenetek: 3330 | Megtekintések: 24388

NOL-Hírmatrix